Od: Miss Viviane Yolande [missvivianeyol5042@att.net]
Odesláno: 27. ledna 2011 2:36
Komu: undisclosed recipients:
Předmět: Dobrý den, milí,
Dobrý den, milí,
 
Doplněk den, prosím, omluvte mě, jestli jsem zasahovat do vašeho soukromí, moje jméno je Miss Viviane Yolande, věk 24, výška 5 ft 11 palců, váha 61, já jsem jediná dcera pozdní pana Ramatou Yolande z Abidžanu, Pobřeží slonoviny v západní Africe, můj otec byl obchodní magnát a politik. Pozoroval jsem vás důležité osobnosti před i zhotovené mého názoru se na Vás. Prosím, budu rád vědět více o vás, protože mám s sebou určité finanční prostředky, které budu chtít investovat do dobrých obchodních tam ve vaší zemi. Přeji vám mohl být upřímný, aby mě tak, že můžu jít do této investice s vámi o mé vlastní, a budu také potřebovat vaše dobré rady.
 
Za prvé, já chtěl vědět, co děláte pro bydlení, nezapomeňte si upoutala mou pozornost, že byl důvod, proč jsem kontaktoval vás na prvním místě. Budeme vědět víc sami sebe, jak jsme spolu komunikovat.
 
Děkujeme za pochopení a doufal, že slyším od vás brzy.
 
Z mého srdce,
Slečna Viviane Yolande

Hello dear,
 
Complement of the day to you, please pardon me if i interfere into your privacy, my name is Miss Viviane  Yolande, Age 24, height 5 ft 11 inches, weight 61, i am the only daughter of Late Mr. Ramatou Yolande from ABIDJAN, Ivory Coast in west Africa, my father was a business tycoon and a politician. I observed you are an important personality before i made up my mind to contact you. Please i will like to know more about you because i have with me some funds which i will like to invest in a good business over there in your country. I wish you could be honest to me so that i can go into this investment with you by my self and i will also need your good advices.
 
First of all, I will like to know what you do for a living; remember you caught my attention that was why i contacted you in the first place. We will know ourselves more as we communicate along.
 
Thanks for your understanding, hoping to hear from you soon.
 
From my heart,
Miss Viviane  Yolande

Zpráva neobsahuje viry.
Zkontrolováno AVG - www.avg.cz
Verze: 10.0.1204 / Virová báze: 1435/3407 - Datum vydání: 27.1.2011